top of page

Verhelderend!

"Kristian Esser neemt je op een hele laagdrempelige en interactieve manier mee naar een wereld waarin online samenwerken eigenlijk al lang is begonnen terwijl je je dat misschien van te voren nog niet zo realiseerde. Op een uitnodigende wijze daagt hij zijn publiek uit om mee te gaan in zijn interactieve verhaal waarbij hij gebruik maakt van verhelderende praktijkvoorbeelden die aanzetten tot denken over de nieuwe werkelijkheid. Een goede wake-up call door een spreker die niet alleen deskundig is op zijn vakgebied maar ook op hele prettige wijze de verbinding weet te maken met zijn publiek."

Eye opener

"Gaaf Kristian! Je hebt deze week met je key note speech zeker mijn 👀 geopend voor de mogelijkheden om een echte digitale community van je bedrijf te maken 😎"

Een aanrader!

"Hoe is jouw digitale kantoor ingericht? Met deze woorden startte Kristian zijn interessante lezing. Hij ijvert voor een goede inrichting van de digitale community. Eigenlijk een mooie manier om toch gebruik te kunnen maken van (digitale) wandelgangen, de praatjes bij de koffie-automaat maar ook de vraag die snel hardop rond roept aan een groepje collega's. Extreem belangrijk sinds we allemaal meer thuis werken, in verschillende vestigingen, in verschillende landen en zelfs in verschillende tijdzones. Waar dit eerder vooral een vraag was voor grotere organisaties, geldt dat ook meer en meer voor mkb en samenwerkende zzp'ers. Kristian is duidelijk een visionair, maar is toch in staat om dit concept te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Really worth it

"Kristian takes you into a different mindset when it comes to digital collaboration. With practical examples and audience interaction, great discussions arise which Kristian eventually transforms into a valuable brainstorming session. If you notice that the involvement in your team is declining and that collaboration can be improved, it is absolutely worthwhile to get together with Kristian!"

Leuk!

"Dank je wel Kristian voor je bevlogen speech waarin je het netwerk van de Business Circle of Influence meegenomen hebt in de digitale wereld van morgen. Het leukste is dat jij het onderwerp bent. De voorbeelden die je aanhaalt uit je eigen ervaring spreken tot de verbeelding.  Met het grootste gemak communiceer je met het publiek dat daardoor heel betrokken is. Veel succes met je volgende optredens!"

Thema keynote

"Kristian is een van de weinige originele toekomstkijkers en onafhankelijke denkers die wars van hypes en buzzwords scherp vooruitkijkt, voorbij het blikveld van menig trendwatcher."

Fantastic

"Today we attended a fantastic presentation by Kristian Esser. From recognizable challenges around the theme 'online collaboration' and the inefficiencies and frustrations this can bring, he took us in a pleasant and enthusiastic way to options to organize this more efficiently and better. As a result online collaboration and knowledge sharing can bring a lot of fun, energy, focus and ownership. Thank you!"

Eye-opener

"Thank you for your inspiring lecture. Truly an eye opener and I have received enthusiastic comments from several participants."

Brainstorm sessie

"Ik was op zoek naar een spreker die een inspirerende lezing over de toekomst zou kunnen geven én een sessiebegeleider om deze lezing te verbinden aan een brainstorm en discussie. En dan bij voorkeur alles ook graag op maat zodat de sessie precies zou aansluiten bij de aanwezigen. Leek een onmogelijke zoektocht, maar Kristian wilde dit alles graag voor ons vervullen. In samenwerking hebben we een mooi programma opgetuigd. Al met al een zeer prettige samenwerking!"

Lezing over Communities en Smart Working

"Leuk om te volgen, energievol zoals bij visie delen hoort.
Teruggebracht tot de eenvoud."

Lezing over Communities en Smart Working

"Lezing over Communities en Smart Working
Inspirerend. Goed om in kleine stappen naar de toekomstige online organisatie te werken, wat meer is dan een teama omgeving met calls en filesharing."

Brainstorm sessie

"I am happy to say that Kristian exceeded my high expectations with his keynote speech and brainstorming session with us from Prysmian Group. Our topic was "how to embrace digital transformation in our workplace. A very inspiring day!"

Thema keynote

"Kristian gaf een fantastische presentatie over blockchain op het ANVR reiscongres. Helder, creatief en grappig. Blockchain zit nu tussen onze oren!"

Dagvoorzitter

"Als dagvoorzitter had Kristian de taak om Next Gen te modereren, sprekers aan te kondigen en het publiek te enthousiasmeren. Met veel passie en energie, een ludieke event opening en de juiste interactie tussen sprekers en publiek. Kristian heeft als dagvoorzitter een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Emerce eDay Next Gen 2018."

Innovatie project

"Kristian helped our company to share and augment knowledge through the whole organisation creating an agile playground for innovation."

Thema keynote

"Een inspirerende, filosofische en toch praktische presentatie. Opende onze ogen en onze geesten. Stof tot nadenken. Helemaal top!"

Lezing over Communities en Smart Working

"Inspirerend, want het is mij duidelijker geworden waarom een community zo van belang is, vooral in een samenleving waarin thuiswerken steeds belangrijker wordt."

With some little help from Kristian

“Within T-Mobile Kristian changed the way T-Mobile uses and interacts with social technology. He helped us to connect different departments within our organisation in a refreshing and innovative way.”

Thema keynote

"Na een boeiend en intensief event wist Kristian alle aanwezigen weer "aan" te zetten middels zijn inspirerende afsluitende keynote. Prachtig te zien hoe hij ongemerkt toewerkt naar een punt waarop de gehele zaal een spiegel voorgehouden krijgt en inziet dat we allemaal zelf aan de slag moeten en keuzes moeten maken. De juiste energie en meteen aan de slag, aanrader!"

bottom of page