top of page

Hoe?

Digitale Samenwerking kan veel beter, maar bepaalde patronen zijn zo diep geworteld in het gedrag van mensen dat het best moeilijk is om die te veranderen.

Learning by doing?

Met een eigen project kun je testen hoe digitale samenwerking slimmer kan werken! Zeker in het begin is het verstandig om het met een klein project te beginnen. Ik doe mee door het op afstand te begeleiden. Zo heb ik de mogelijkheid om constant coaching te geven aan het hele team. Zoals gezegd, learning by doing!
Aan het eind doen we een evaluatie en kunnen we beslissen of het zinvol is om een volgende project aan te pakken.

 

Het zou best het begin van een nieuw begin kunnen zijn 😉

Voorbeeld van de community Local Minds

Nieuw kantoor

Zijn jullie van plan om te verhuizen, of een nieuw kantoor te bouwen? Dit project kan decentraal en online worden uitgevoerd, waarbij teamleden digitaal samenwerken om te brainstormen, beslissingen te nemen en het project vooruit te helpen. 

Het ontwikkelen van een nieuw product of dienst

Het creëren van een nieuw product of dienst vereist vaak input van verschillende afdelingen binnen een organisatie. Door dit proces als een digitaal samenwerkingsproject te benaderen, kunnen teamleden leren hoe ze effectief online kunnen communiceren en samenwerken, terwijl ze tegelijkertijd werken aan een concreet doel.

Het inwerken van een groep nieuwe collega's

Het gebruik van een Onboarding Community als leerproject kan helpen bij het stroomlijnen van het inwerkproces. Dit biedt niet alleen een efficiëntere manier om nieuwe medewerkers te integreren, maar creëert ook een vroege blootstelling aan en vaardigheid in digitale samenwerkingstools en -praktijken.

bottom of page