top of page

Techniek

Aankondigingstekst

Handig voor je aankondigingen in de mail of op de site:


"Kristian bestudeert voortdurend de invloed dat technologie heeft op mens en werk en helpt organisaties keuzes en structuur te geven aan digitale samenwerking"

Biography

Kristian deeply understands digital collaboration and helps organizations design their hybrid work model. In addition, he constantly researches new emerging technology and studies its impact on human mindset and behavior.

He helps companies create the digital culture and processes needed to perform in modern times, where work and business are done online. He also puts this working knowledge to use in his keynotes.

His vision of the future of work is one where technology is the enabler for human-centric digital collaboration. He developed a concept and method where online communities become the digital office of organizations.

People say Kristian also is a good discussion partner. He substantiates his views and has a genuine interest in listening to other people's stories. In addition, he likes to participate in discussion panels on stage.

Kristian Esser was born in Conco, raised in Italy, and is now based in Holland.

Biografie

Kristian heeft grondige kennis van Digitale Samenwerking en helpt organisaties met het slimmer organiseren van samenwerking op afstand. Dat doet hij voor multinationals maar ook voor kleinere bedrijven. Daarnaast doet hij voortdurend onderzoek naar nieuwe opkomende technologie en bestudeert hij de impact ervan op de menselijke geest en gedrag.

Hij helpt bedrijven de digitale cultuur en processen te creëren die nodig zijn voor Digitale Samenwerking. Deze internationale praktijkkennis zet hij ook in voor zijn keynotes.

Zijn visie op de toekomst van werk is er een waarin technologie de facilitator is voor verbinding tussen wie op afstand samenwerkt.

Kristian is een goede gesprekspartner. Hij onderbouwt zijn standpunten en heeft een oprechte interesse in het luisteren naar andermans verhalen. Daarnaast neemt hij graag deel aan discussiepanels op het podium.

Kristian Esser is geboren in Cong, opgegroeid in Italië en woont nu in Nederland.

Technische informatie voor de keynote

De lezingen van Kristian hebben een beetje ruimte nodig. De slides zijn altijd ondersteunend aan het verhaal. Het volledige podium is het speelveld.

Kristian is van Italiaanse afkomst en dat verklaart waarom hij ook zijn handen gebruikt om te praten. Dit is de reden waarom een headset microfoon zeer wenselijk is.
Hij komt altijd met zijn eigen laptop, die moet op het podium worden geplaatst en hij heeft alle kabeltjes bij zich om aan te sluiten bij een HDMI aansluitingen. Wanneer er filmpjes worden getoond (is niet altijd het geval) is het best fijn om ook het geluid te horen. Er moet dus een aansluiting zijn voor aan de laptop van Kristian.

De keynote van Kristian wordt nooit van tevoren opgestuurd, dit is omdat er meestal tot op het laatste moment aan wordt gewerkt. De keynote wordt achteraf ook niet gedeeld omdat het niet veel toevoegt zonder de presentatie zelf.

Wanneer de laptop bij de regie moet worden geplaatst willen we dat graag ruim van tevoren weten om goede afspraken te maken.

De foto van Kristian Esser
Kris tijdens een lezing.jpg

Technische details


Voor de organisatie:

  • Headset microfoon

  • Wifi bereik op het podium

  • Geluid op de laptop

  • HDMI kabel voor de beamer

 

Kristian regelt zelf:

  • Laptop

 

Als deze voorbereidingen niet kunnen worden getroffen is er nog geen man overboord, wel heeft het invloed op de performance van de keynote. Uiteraard willen we graag ruim van tevoren worden geïnformeerd.

 

Kristian is te bereiken op 06 53689140 of via een chat bericht in Local Minds​

bottom of page